vineri, 7 noiembrie 2008

Tradare,tradare dar sa stim si noi de ce

De vreo 2 zile circula prin targul brasovean un zvon cum ca iar se pune de o tradare. Bineinteles ca trebuie si actori pentru a interpreta si aceasta piesa de Caragiale.Actor principal,cine altul decat Gheorghe zis si Scripcaru ce joaca in duet cu marele novembrist Floriiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn ( nu-i Calinescu cum va steptati) Postolachi.Actori secundari ceilalti candidati PD-L de pe municipiu,si nu numai pt un loc in Parlamentul Romaniei.
Se zice ca primarul se implica foarte mult in campanie lui Florin Postolachi iar pe ceilalti ii cam ignora,atunci secunzii au facut o intalnire ad-hoc intr-un restaurant din centrul Brasovului unde au stabilit ca trebuie sa i-a pozitie ( sper ca nu cea de mama iedului) si sa contracareze cumva campania domnului novembrist.
Ca un amanunt picant: ieri la conferinta de presa a presedintelui CJ, Aristotel Cancescu, au fost prezenti 4 primari PD-L care au sustinut contrariul vorbelor spuse de GIGI Scripcaru cum ca CJ nu aloca bani de investitii primariilor PD-L din judet. Sa fie asta inceputul revoltei,sau un foc de paie?
Mergem pe teren sa vedem cine cu cine,care mai arunca cu bricheta sau daca vreun candidat e in off-side.
O sa revin cu un super-mega-terra proiect propus de un candidat la senatul Romaniei..am ras vreo 10 minute dupa care am stat sa inteleg cat de prost poti sa fii sa propui asa ceva...dar despre asta dupa o scurta pauza de advertising electoral.

2 comentarii:

Anonim spunea...

vizitati
http://tarnovan.wordpress.com/

Ovidiu Eftimie spunea...

nu vizitaţi
http://tarnovan.wordpress.com/

Moga, nu te lenevi, scrie mai des.

GSP