vineri, 30 ianuarie 2009

Brasov oras de poveste

Ce trist, ce pacat si totusi s-a intamplat,se intampla si din pacate se va mai intampla in Brasov, oras de poveste:

27 septembrie 1998- Seful valutistilor (Adrian Gaboreanu) macelarit cu 19 lovituri de cutit

26 decembrie 2002 - Abi si Doru Fatulescu au fost descoperiti impuscati in apartament

6 decembrie 2004 - 2 angajate ale unei farmacii din centrul orasului au fost ucise,cu o surubelnita, de un barbat ramas inca necunoscut.

Mai 2007 si august 2007 - 2 tinere ucise cu sange rece de catre Ionut George Nicolae

Septembrie 2007 - presupusa ucidere a Elodiei

29 ianuarie 2009 - 2 morti si un ranit grav dupa un atac armat la o casă de schimb din zona centrală a oraşului.

Sa mai pomenim de bataia dintre valutisti si cei din Noua din septembrie 1999?Bataia de la Scotch Club din anul de gratie 1999! Atacurile ursilor in oras si de multe ori s-a lasat cu raniti sau chiar pierderi de vieti omenesti!!!

Toate aceste intamplari si din pacate nu sunt numai acestea ( doar de astea mi-am amintit) fac din Brasov un ORAS DE POVESTE. Asa ne promovam orasul,cultura,valorile si bineinteles tradiile pe meleaguri nationale sau internationale!!!!!! BRASOV ORAS DE POVESTE ( asa se cheama in timpul sarbatorilor de iarna orasul de la poalele Tampei).

Brasov oras de poveste, de povestit nepotilor peste ani? Nici vorba.....

Despre implicarea autoritalilor locale,nationale poate o sa scriu altadata,acum ar fi de prisos orice lauda sau critica aduse lor......dar merita sa ne amintim ca aseara o singura persoana s-a sacrificat sa il prinda pe atacatorul de la casa de schimb...restul erau trecatori...prin viata.

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA pe toti cei care au murit si ar fi frumos sa pastram un moment de reculegere,sa aprindem o lumanare si sa nu-i uitam niciodata.......ca despre criminali.....TOT DUMNEZEU va avea grija de ei.
Brasov oras de poveste......
DUMNEZEU SA-I IERTE!!!!!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

aşa e Andrei. Suntem în bătaia puştii.

Anonim spunea...

Este cu adevarat macabru cea ce s-a petrecut in "orasul de poveste", dar lucruri de genul asta se intampla aproape zilnic in Romania, nu cred ca exista cineva care se simte in siguranta... si cu toate astea de cele mai multe ori oamenii raman indiferenti. Oare de ce???
Lavinia

Anonim spunea...

cred ca ai uitat si de ucidere celor 2 fete... madalina si inca o fata... gasite intr-un frigider in bacau, bucati... fetele fiind din brasov iar ucigasul la fel(stiind ca este si fiu de profesor universitar)... :| oare sa ne gandim cine este de vina in toate aceste cazuri...?!?! :|

Anonim spunea...

si apropo de comentariu pe care l-am dat mai sus... cazul celor 2 fete gasite intr-un frigider in bacau, bucati... e posibil ca vinovatul sa fie inca in libertate... si sa nu faca puscarie pt ca vor sa il scoata nebun... e posibil asa ceva??? cand altii sunt bagati in puscarie ca au furat saraci o gaina la tzara sau mai stiu eu ce... si acesti indivizi umbla in libertate... (Ruxe)

andrei-moga spunea...

Ucigasul celor 2 fete e retinut,si am scris de el daca citesti cu atentie. Fetele au fost omorate in mai si august 2007.

GSP