marți, 24 martie 2009

Vorbe-n vant

O sa incep sa postez in fiecare marti " vorbe-n vant".....vorbe spuse si nespuse pe la colturi....care s-au adeverit, se vor adeveri sau au fost doar cateva "barabule" .
1. Cica Relu Fenechiu a fost la 14 voturi sa nu intre in biroul permanent central al PNL...umbla vorba ca i-a cucerit pe toti cu cafeaua data gratis la congresul PNL.......i-a cafeaua neamule...
2. Angajatii (ospatarii si barmanii, de restul nu stiu nimic) Bistro 2003 (fosta cantina a partidului) ce este sub obladuirea Consiliului Judetean Brasov, nu isi primesc sporul de vechime (bineinteles cei care se incadreaza la acest spor) chiar daca INCA este o lege in acest sens (ca domnul, mic care face poc, BOC ar vrea sa scoata acest spor), iar cineva din conducerea Bistro 2003 a venit cu scuza ABSOLUT penibila si MINCINOASA " ca nu se poate sa primeasca sporul de vechime deoarece primesc si ore suplimentare"!!!! Pai atunci propun sa nu le mai dati nici salariul ca doar ei primesc bani de la clienti atunci cand se achita bautura sau mancarea servita....propun sa fie voluntari si sa mai vina si cu bani de acasa pentru marinimia sefilor ce i-au angajat la restaurant.
3. Se pare ca la Primaria Municipiului Brasov sunt probleme cu banii.....banii moldoveanului de la Buruienesti....banii primarului sau banii moldoveanului de la Buruienesti ? Sa fie o palitura de osanda din partea altcuiva la adresa moldoveanului de la Buruienesti?
4. Consilierul local PD(N)-L Jica Radu se dadea mare ca e actionar la o anumita firma.......actele de la Camera de Comert spun altceva......ca ar fi fost angajat (nu actionar) la o alta firma......sa minta actele? Hmmmmm.....ce ti-e si cu actele astea...Numele firmelor nu le pot spune ca nu imi da nimeni bani sa le fac reclama .....iar cu criza asta....bate vantul prin portofele.

Am observat ca de vreo 2 zile bate vantul mai puternic......o fi probabil din cauza brizei marii....deoarece nemaiavand copaci de la Brasov la Constanta avem ceva in comun cu ei.....briza marii.....pacat ca a trecut crivatul de fara 20....dar il astept pe urmatorul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

i-a cafeaua? cum devine asta domnule? Păi dacă te văd ăştia de la Mex? Adică i-a (lipsă parte de vorbire) cafeaua, cui? Eventual ia cafeaua neamule! Bre, ţi-am mai spus, nu te mai grăbi atunci cînd scrii. ;)

GSP