marți, 31 martie 2009

Vorbe-n vant

Zvonurile, vorbele pe la colturi continua sa curga. Interesant este ca cel putin 90% se cam adeveresc.
1. Se pare ca exista o firma din zona Maramuresului care vopseste toti stalpii Electrica din toata tara ( cica e monopol....parca asa se spune). Numai de la Electrica Brasov au incasat anul trecut 55 miliarde lei vechi....plus ca aceasta firma este impusa de la Bucuresti..
Sa va mai spun ca aceasta firma are "contracte" si cu CFR Electrifcare tot la nivel national?
Jucand jocul spanzuratoarea numele firmei este compus doar din 3 litere. Ce iti este si cu economia si afacerile din Romania.

2. Lume, lume, infractori din zona Fagarasului se spune pe la colturi, bineinteles, ca Politia Fagaras duce o lipsa acuta de catuse....cei mici din politie nu au curajul sa ceara, iar pe cei mari nu-i intereseaza acest aspect.....propun sa donam fiecare cate un ghem de sfoara pentru a-i ajuta pe oamenii legii.

3. Tot pe la colturi se aude ca unii consilieri locali ai PD-L Brasov s-au saturat de dictatura condusa de moldoveanul de la Buruienesti in concubinaj cu marele bachus Kraila...unii consilieri regreta ca au intrat in CL si ca afacerile le sunt supravegheate la sange de unii acoliti ai moldoveanului.

4. Va reamintesc ca angajatii Bistro 2003 (face parte din SC. Consilprest. SRL firma a Consiliului Judetean) nu isi primesc sporul de vechime (unde este cazul). O sa sustin acest caz pana cand angajatii isi vor primii drepturile care sunt date prin LEGE.Poate la un moment dat cineva se va sesiza si va ajunge aceasta stire la urechile cui trebuie.

Niciun comentariu:

GSP